mandag 29. juni 2009

Sommer!!!Sommeren er her! Og hvert ledige minutt blir tilbrakt flat ut i solen!
Nydelige dager, sommerblomstene er på sitt fineste, klesvasken kan tørke ute, is og bading, lange kvelder som er altfor fine til at det går an å gå å legge seg...
Jenter på terrassen med tepper og levende lys... Is og hjemmelagete sjokolade cocies i jumbokoppene. Kan det bli bedre...!!!
Forge helgs bruder... To hvite dråper, en romantisk med roser, en enkel med orkide.

Armbånd med orkideer til en liten brudepike. Når en er liten og mye spennende skjer, kan det være greit med en blomst som henger innpå armen, og en slipper å huske på å holde fast i... ;)

Et veldig bra tips fra en av våre kunder!
Trekk om fluktstoler med en lang løper! En løper på 50x150 cm egner seg veldig bra. Velg en med litt hold i stoffet, stift med litt lengde på stiftene. 5 minutt, og en kan nyte solen, og matche med samme løper på hagebordet!

Nyt sommeren alle sammen!!!

3 kommentarer:

LYKKEBO sa...

Halllo!! ååå det høres ut som en fantastisk sommerdag..mmm den isen fristet nå altså...Nydelig brudebukett..Og så søt den lille.. Nyt sommerdagene:)

Mange sol-klemmer:)

Anonym sa...

Sååå vakre bilder- og en kjempefin blogg!
Kommer gjerne tilbake hit:-)
Ha en fin kveld.
Klem Hege.

Hilde sa...

Hei! Var så kjekt å endelig få ta en tur innom butikken din i dag! Er veldig fornøyd med innkjøpene jeg gjorde!!! Kommer nok tilbake. Ha en fin sommer imens.
Hilde