mandag 29. juni 2009

Sommer!!!Sommeren er her! Og hvert ledige minutt blir tilbrakt flat ut i solen!
Nydelige dager, sommerblomstene er på sitt fineste, klesvasken kan tørke ute, is og bading, lange kvelder som er altfor fine til at det går an å gå å legge seg...
Jenter på terrassen med tepper og levende lys... Is og hjemmelagete sjokolade cocies i jumbokoppene. Kan det bli bedre...!!!
Forge helgs bruder... To hvite dråper, en romantisk med roser, en enkel med orkide.

Armbånd med orkideer til en liten brudepike. Når en er liten og mye spennende skjer, kan det være greit med en blomst som henger innpå armen, og en slipper å huske på å holde fast i... ;)

Et veldig bra tips fra en av våre kunder!
Trekk om fluktstoler med en lang løper! En løper på 50x150 cm egner seg veldig bra. Velg en med litt hold i stoffet, stift med litt lengde på stiftene. 5 minutt, og en kan nyte solen, og matche med samme løper på hagebordet!

Nyt sommeren alle sammen!!!

4 kommentarer:

LYKKEBO sa...

Halllo!! ååå det høres ut som en fantastisk sommerdag..mmm den isen fristet nå altså...Nydelig brudebukett..Og så søt den lille.. Nyt sommerdagene:)

Mange sol-klemmer:)

Anonym sa...

Sååå vakre bilder- og en kjempefin blogg!
Kommer gjerne tilbake hit:-)
Ha en fin kveld.
Klem Hege.

Hilde sa...

Hei! Var så kjekt å endelig få ta en tur innom butikken din i dag! Er veldig fornøyd med innkjøpene jeg gjorde!!! Kommer nok tilbake. Ha en fin sommer imens.
Hilde

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風