mandag 29. juni 2009

Sommer!!!











Sommeren er her! Og hvert ledige minutt blir tilbrakt flat ut i solen!
Nydelige dager, sommerblomstene er på sitt fineste, klesvasken kan tørke ute, is og bading, lange kvelder som er altfor fine til at det går an å gå å legge seg...
Jenter på terrassen med tepper og levende lys... Is og hjemmelagete sjokolade cocies i jumbokoppene. Kan det bli bedre...!!!




Forge helgs bruder... To hvite dråper, en romantisk med roser, en enkel med orkide.

Armbånd med orkideer til en liten brudepike. Når en er liten og mye spennende skjer, kan det være greit med en blomst som henger innpå armen, og en slipper å huske på å holde fast i... ;)









Et veldig bra tips fra en av våre kunder!
Trekk om fluktstoler med en lang løper! En løper på 50x150 cm egner seg veldig bra. Velg en med litt hold i stoffet, stift med litt lengde på stiftene. 5 minutt, og en kan nyte solen, og matche med samme løper på hagebordet!

Nyt sommeren alle sammen!!!

fredag 19. juni 2009

Litt salg og mye brud




Vi er klar for en ny brudehelg! Samtidig som det er avslutninger på skole, barnehager, trening, korps ++ Har vi mye å gjøre, og ikke minst mye å pakke inn! Veldig kjekt!
Stemorsblomstene er på sitt fineste nå, men vi venter enda på sommeren og varmen, og har litt salg mens vi venter....


Alle turkise varer -50%










Zink med dekor -30%




Håper på sol for brudene våre i morgen!
Hvertfall ikke så mye regn i sløret...

mandag 15. juni 2009

Brudehelg




Brudesesongen er travel, men veldig gøy for oss i blomsterbransjen!
Våre bruder denne helgen valgte forskjellig... En romantisk dråpe med lindegrønne roser i bunn, med lyse lilla erteblomster og dendrobium orkideer strødd over. Sammen med små buketter av gypsofyl bundet på sølvtråd, gir det et luftig og romantisk utrykk.












Vår andre brud har valgt enkelt og elegant. En "muffe" til å ha innpå håndleddet i tovet sølvtråd. Store lekkre orkideer i senter, overstrødd med dendrobium orkideer og cergopegia. Lekkert og enkelt!


Etter en travel uke og brudelørdag er det utrolig deilig å sette seg i bilen og kjøre til nydelige Hardanger. Bli innlosjert på en gård med grønne bakker, fjord og fjell. Ro ut med båt og fiske sent om kvelden i et blikk stille vann, sammen med en barsk politimann... ;) Total avslapping, og en kjenner batteriene lades. Tur i flotte fjell, og bli bortskjemt med middag på bordet når en er tilbake... Og de nydeligste små kattungene!
Fantastisk helg, gleder meg allerede til neste gang!




En får jo så lyst å ta med en av disse søte, myke med hjem...

God uke til alle sammen!!!