torsdag 25. desember 2008

Juleferie!

Etter en fantastisk jul i butikken, med omsetnings rekorder (!), søte og utrolig flinke jenter på jobb, familie som er til stor hjelp. Alle ordre er levert, blomstene var perfekt beregnet og jeg kan endelig sove mer enn 5 timer om natten... JULEFERIE!

Juletid sammen med familien...
Mamma pynter så nydelig til jul. Hun har en enkel, ren, hvit minimalistisk stil.
Julepynten er deretter, enkel, ren og stilig.
Beste av alt hos mamma er stemningen og roen og å alltid være velkommen, og bli tatt vare på. Mammaer er viktige. Min er det viktigste jeg har.
Julehjerte på boddøren møtte oss når vi kom rundt hjørnet på julaften. Så utrolig fint!


Mammas enkle krans med eikenøtter fra Walther på kritthvit vegg. Lekkert!

Tung konglekrans, jeg som har laget denne.



På terrassen hos mamma står det alltid blomster eller lykter med lys utenfor vinduene i stuen. Utrolig koselig å sitte inne, og se ut på lykter på et "bord" laget av et blomster stativ med hønsenetting med gran og kongler festet på.
Riktig god jul!
Håper julefreden er landet på dere alle

lørdag 13. desember 2008

Sankta Lucia







Sankta Lucia....

Hjemmebakte lussekatter, lucia sangen, kobberrødt hår med litt glitter, hvite lys og klær...
Utrolig koselig med luciabesøk på jobben!
Så flinke, og så kreative :)
Heldige oss, som kjenner så kjekke lillesøstre... ;)

fredag 12. desember 2008

And the winner is....




Bastion har levert de siste varene før jul. Og de var lekre de... Søte små kopper med stjerner, kurvhjerter til oppheng, og selvfølgelig de fantastiske tekstilene med rufsekant. Til våren fyller vi på med både tekstiler og serviser, for disse liker vi! Og kundene våre også... :)



Tusen tusen takk for alle koselige kommentarer på 10.000 innlegget!!! Så utrolig kjekt med så mange blide, søte bloggere :) Kommer på bloggbesøk til alle sammen ;)

And the winner is..... MeyBiMe!!!
Vi har hatt høytidelig trekning på jobben i dag, i en liten pause, med litt julebrus... ;) ble lappen til MeyBiMe trukket ut! Og det passer jo bra siden det herjer influensa der i huset... Kansje noen eikenøtter i sølv kan hjelpe på.... To av disse er hvertfall dine! Skal pakke de pent inn til deg :)


Jul i blomsterbutikken!
Noe av det beste med julen er når butikken er full av julens blomster, og vi får jobbe med gran, furu og mose. Det lukter jul, og vi får "tømrerfingre", skitten i alle porer på hendene... ;)
Da er det jul!

søndag 7. desember 2008

To lys skal skinne

Tenn lys...




Tenn lys, et lys skal brenne for denne lille jord. Den blanke himmelstjerne, der vi alle bor. Må alle dele håpet så gode ting kan skje. Må jord og himmel møtes, et lys er tent for det.

Tenn lys, to lys skal skinne for kjærlighet og tro. For dem som viser omsorg, og alltid bygger bro. Må fanger få sin frihet, og flyktninger et hjem. Tenn lys for dem som gråter, og dem som trøster dem.